Sport

Herbalife24 is een uitgebreide sportvoedingslijn samengesteld voor iedereen – of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een rasatleet; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen.

Er zijn veel onstabiele factoren die invloed hebben op uw training en prestaties. Met Herbalife24.™ is voeding één stabiel aspect waarop u kunt vertrouwen bij het verbeteren van uw prestaties zodat u er zeker van kunt zijn dat u in topvorm bent.

Er zal altijd iemand beter, sneller of sterker zijn. Wees die persoon.

 

Herbalife24 is ontwikkeld en geproduceerd in onze moderne laboratoria en productiefaciliteiten. Het onderzoek achter onze producten wordt geleid door een panel bestaande uit wereldberoemde experts in de voedingswetenschap.John Heiss is de directeur van de sport- en fitnessproducten van Herbalife voor de Worldwide Product Marketing. Met hulp van zijn expertise is het bedrijf met Herbalife24 gestart. Voordat hij bij Herbalife kwam, was Heiss de oprichter van een voedingsbedrijf voor duursporten.

Hij verkreeg zijn PhD in de biochemie aan de Universiteit van Californië in Los Angeles (UCLA), waar hij ontdekte hoe enkelvoudige proteïnen functioneren binnen cellen. De bevindingen van zijn onderzoek zijn gepubliceerd in verschillende door vakgenoten beoordeelde tijdschriften.

 

Herbalife24 Formula 1 sport
Herbalife24 Hydrate – Herbalife24 Prepare
Herbalife24 Prolong – Herbalife24 Rebuild Endurance
Herbalife24 Rebuild Strength – Herbalife24 Restore
Energie, sport en fitness
» Herbalife24 Formula 1 sport. Evenwichtige voedingsshake voor sporters.
Online Bestellen (Prijs zichtbaar na aanmelden)
Formula 1 bevat 219 calorieën per portie om u te helpen uw calorie-inname te beheersen. Bevat 18 g proteïne dat de groei van magere spiermassa ondersteunt en zowel caseïne- als wei-eiwit, beide kwalitatieve zuivelproteïnen. 219 kcal per portie om u te helpen uw calorie-inname te beheersen. Unieke proteïne-koolhydraatmix met vezels en essentiële vitaminen en mineralen. Vitaminen C, E en selenium helpen de cellen van het lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress. Geen kunstmatige kleur- en zoetstoffen en conserveringsmiddelen. Formula 1 Sport is voor iedereen, recreatieve sporters of sportschoolfanaten die een betrouwbare, evenwichtige maaltijd nodig hebben en ook voor drukke professionals die constant bezig zijn, maar trainen om fit te blijven. Atleten die op hun gewicht moeten letten en evenwichtige voeding willen krijgen. Gebruik: Meng 2 lepels (26 g) Formula 1 Sport met 250 ml halfvolle melk (1,5% vet).
• Voor gewichtsbeheersing: vervang twee maaltijden per dag met een heerlijke shake en eet daarbij één voedzame maaltijd.
• Voor evenwichtige voeding: vervang één maaltijd per dag met een heerlijke shake en eet daarbij twee voedzame maaltijden.
» Herbalife24 Hydrate
Online Bestellen (Prijs zichtbaar na aanmelden)
Herbalife24 Hydrate is een calorievrije elektrolytendrank ontwikkeld om de vloeistofconsumptie te bevorderen. Bevat 100% van de ADH vitamine C om vermoeidheid te helpen verminderen. Met een osmolaliteit van minder dan 270 mOsmol/kg. Levert B-vitaminen (B1, B2, pantotheenzuur en B12) en calcium en magnesium. Deze dragen alle bij aan het normale energieleverende metabolisme. Geen kunstmatige kleurstoffen, geen kunstmatige smaakstoffen. Voor iedereen die sport. Gebruik: Meng 1 stick met 500 ml water en schud krachtig. Dit product dient gebruikt te worden als onderdeel van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet in combinatie met een evenwichtige levensstijl. Inhoud 20 sticks
» Herbalife24 Prolong
Online Bestellen (Prijs zichtbaar na aanmelden)
Herbalife24 Prolong is een koolhydraat-elektrolytendrank die geweldig is voor tijdens intensieve of extensieve inspanning. Deze unieke drankmix heeft een osmolaliteit van 270‑330 mOsmol/kg en bevat naast wei-proteïne ook koolhydraten, de groei en het behoud van magere spiermassa te ondersteunen. Levert 224 kcal per portie, geweldig voor duursporten. 8,6 g wei-proteïne om de groei van magere spiermassa te ondersteunen. Bevat koolhydraten in de vorm van maltodextrine. Verrijkt met vitamine C en B-vitaminen (waaronder B1, B3, B6, B12 en pantotheenzuur), heeft deze drank een lichte, subtiele smaak die geweldig is voor tijdens de inspanning. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen. Gebruik: Voeg 4 afgestreken lepels (60 g) toe aan 250 ml water, schud krachtig en voeg daar nogmaals 250 ml water aan toe om zo een portie van een halve liter te krijgen. Drink één fles (500 ml) per uur fysieke activiteit.
» Herbalife24 Rebuild Endurance
Online Bestellen (Prijs zichtbaar na aanmelden)
Hersteldrank met koolhydraten en proteïnen voor duursporten. Voor gebruik na aerobe inspanning, met 188 kcal per portie. Bevat 36 g speciaal geselecteerde koolhydraten en zuivelproteïnen van hoge kwaliteit in iedere portie. Proteïne draagt bij aan de groei en het behoud van magere spiermassa. Levert vitaminen B1, B2, C en E, samen met ijzer. Geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen. Caseïne- en wei-proteïnen zijn beide hoogwaardige zuivelproteïnen en worden erkend om hun uitstekende aminozuurinhoud. Gebruik: Meng 4 afgestreken lepels (50 g) met 250 ml water. Schud krachtig. Consumeer binnen 30 minuten na aerobe activiteit.
» Herbalife24 Rebuild Strength
Online Bestellen (Prijs zichtbaar na aanmelden)
Hersteldrank rijk aan proteïnen voor gebruik na krachttraining. Voor gebruik na anaerobe training. Bevat 25 g proteïne dat bijdraagt aan de groei en het behoud van magere spiermassa en levert proteïne aan vermoeide spieren. IJzer draagt bij aan het normale energiemetabolisme, de formatie van rode bloedcellen en zuurstoftransport in het lichaam. Geen kunstmatige kleur- smaak- of zoetstoffen. Caseïne- en wei-proteïnen zijn beide hoogwaardige zuivelproteïnen en worden erkend om hun uitstekende aminozuurinhoud. Gebruik: Meng 5 afgestreken lepels (50 g) met 250 ml water. Schud krachtig. Consumeer binnen 30 minuten na anaerobe activiteit.