Slanker leven

De goede resultaten bij ons eigen gebruik hebben ons niet alleen afgeslankt, we voelen ons ook beter in ons vel, hebben meer energie en we willen graag dit resultaat omzetten in iets constructiefs.

Iets waar we mensen bij kunnen helpen hetzelfde te bereiken, want, kijk om je heen, overal zijn er mensen die nood hebben aan een andere levensstijl of die best wat gewichtsverlies kunnen gebruiken.

We willen graag onze ervaringen omzetten in iets waar anderen wat aan hebben en op onze beurt ook leren van hun. Er zijn heel wat dieetvormen en leefwijzen op de markt, sommige al succesvoller dan andere. We vinden deze materie erg interessant en daarom willen we via Slanker Effect deze wat meer in de kijker zetten.

Begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. We willen graag antwoorden bieden mochten er bepaalde zaken niet zo vlot verlopen als gehoopt, alternatieven bieden indien nodig en bijstaan met raad en daad bij de veranderingen die het lichaam ondergaat eens het begint aan de strijd tegen de kilos.

 

Slanker Effect is méér dan enkel Herbalife Distributeur.

Programma

 

Wij van Slanker Effect zijn niet zomaar ‘verkopers’, integendeel. We zijn zelf begonnen als  maandenlange ‘gebruikers’ en hebben zo de Herbalife producten ervaren. Deze ervaringen hebben we gebundeld in verschillende programma’s om zoveel mogelijk mensen te begeleiden met effectieve, op ervaring gebaseerde adviezen. Nu gebruiken wij Herbalife nog steeds elke dag, het leerproces gaat verder.

Gebruik ons contactformulier om een doelstelling door te geven en we contacteren u voor verdere afhandeling.

 

U hebt uw doel bereikt? U wenst voor enige tijd te stoppen? Dat kan! Mocht u later zich terug willen inschrijven om opnieuw een programma te volgen of om op gewicht te blijven dan behouden wij uw gegevens en verworven getrouwheidsniveau. U hoeft dus niet opnieuw te beginnen en kan het project gewoon verder zetten op uw eigen ritme.

 

Getrouwheidsbeloning

 

Herbalife is nu niet bepaald de goedkoopste afslankmethode op de markt. Toch hebben wij voor deze manier gekozen en met volledig tevredenheidresultaat. We begrijpen dat er goedkopere methodes zijn, maar die zijn vaak minder effectief, minder smakelijk of vragen een zware wilskracht van de gebruiker.

Herbalife heeft op zich de Zakelijke Mogelijkheid Formule om u financiele voordelen te bieden. Slanker Effect vertelt u graag meer over deze en andere mogelijkheden. Contacteer ons !

 

Gamma

 

Herbalife is momenteel ons hoofdartikel, doch, we willen graag ook andere producten uittesten en aan onze groep voorleggen. Indien u dus misschien geen Herbalife fan bent dan kan Slanker Effect nog steeds iets voor u betekenen. In de toekomst zult u hier ook andere mogelijkheden aantreffen.

 

  • Via onze besloten ledenclub Slanker Effect Vrienden kunt u toegang krijgen tot een uitgebreide database over alle soorten van diëten, afslankmethodes, ervaringen etc. Wenst u graag betalend lid te worden – mail ons. Lidgelden worden jaarlijks berekend en hebben als doel het bekostigen van de website en aanverwanten.